Sărbătorile Pascale 2020

Pentru români, Paștele reprezintă cea mai importantă sărbătoare creștină a anului. Este o sărbătoare plină de bucurie, lumină, încărcată de semnificații, simboluri și tradiții. Anul acesta, ne vom putea bucura de tot ceea ce Paștele reprezintă, stând fiecare acasă, alături doar de cei cu care ne împărțim căminul. Asta nu înseamnă că nu putem sărbători, că nu ne putem gândi la toți cei dragi – familia, prietenii. Putem să le transmitem gândurile noastre bune, păstrând însă distanța. Toate acestea cu speranța că în curând ne vom putea bucura din nou unii de alții, că ne vom putea îmbrățișa cu dor.

Și cum Paștele înseamnă și o masă îmbelșugătă, noi cu asta ne ocupăm. Avem grijă ca masa ta de Paște să fie ca în orice alt an, plină de bunătăți, de produse tradiționale și nu numai, de prăjituri de casă. Ne face plăcere să ți le aducem la tine acasă, în siguranță.

Păstrăm tradiția și facem ouă roșii vopsite natural, în coji de ceapă, ciorbă și friptură de miel, și alte bunătăți specifice sărbătorilor.

Platourile cu apetive tradiționale sau nu , sunt, de asemenea, o foarte bună alegere.

Iar la final, te poți bucura de prăjiturile noastre de casă, făcute doar cu ouă, unt, făină și lapte.

În plus, toate comenzile mai mari de 300 de lei, beneficiaza de o reducere de 10%.

Comenzile se preiau telefonic sau online până vineri, 10 aprilie, ora 12.00 pentru Paștele Catolic și până vineri, 17 aprilie, ora 12.00 pentru Paștele Ortodox. Transportul este gratuit (pe raza orașului Cluj-Napoca)  pentru comenzi mai mari de 300. Comenzile până în 300 lei se pot ridica de la sediul firmei sau se livrează contra cost, 20 lei.

Ne poți contacta la 0799-013.986, 0756-222.444 sau la office@exclusivcatering.ro, vanzari@exclusivcatering.ro

Comenzi online aici.

Vă așteptăm!