Termeni și condiții pentru utilizarea site-ul www.exclusivcatering.ro

Data ultimei actualizări: august 2023

Bun venit pe site-ul nostru www.exclusivcatering.ro, proprietate detinuta si administrata de SC. EXCLUSIV CATERING SRL. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Drepturile de autor

Toate conținuturile prezente pe acest site, inclusiv texte, imagini, grafică, logo-uri, fotografii, videoclipuri și alte materiale sunt proprietatea noastră sau a furnizorilor noștri și sunt protejate de drepturile de autor. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui sau utiliza în alt mod aceste conținuturi fără acordul nostru scris. In cazul in care se gasesc vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala, firma isi rezerva dreptul de a demara actiuni prin instantele legale.

Utilizarea site-ului

Acest site este destinat doar utilizării personale și non-comerciale.

  • Nu aveți permisiunea de a utiliza acest site în scopuri comerciale sau ilegale. Sunteți responsabil de asigurarea confidențialității datelor de autentificare și sunteți de acord să nu transmiteți materiale care ar putea afecta securitatea sau integritatea site-ului.
  • Nu aveti permisiunea sa: distribuiti, modifcati, copiati, transmiteti,expuneti,refolositi,reproduceti,publicati,autorizati,create lucrari derivate,vindeti sau sa folositi continutul in alt mod, fara acordul in scris al SC. EXCLUSIV CATERING SRL. Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material cu character amenintator,fals,insulator,abuziv,de hartuire, licentious,calomiator,vulgar,obscene,scandalos,instigator,pornographic,profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni sau ar putea conduce la raspundere civila sau ar incalca in alt mod legea. SC EXCLUSIV CATERING SRL va coopera cu oricare din autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere dezvaluirea identitatii oricarei persoane care incalca legea in modurile expuse anterior.
  • Este interzis sa utilizati site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/pferta cu character comercial.

Informații personale

Prin utilizarea site-ului nostru, puteți furniza informații personale cum ar fi: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau IP-ul dvs. Vă angajați să furnizați informații precise, corecte și actualizate. Prezentați consimțământul dvs. pentru utilizarea datelor personale conform Politicii noastre de confidențialitate. Exclusiv Catering isi rezerva dreptul de a pastra in baza de date informatiile de contact ale clientilor, cu scopul de a le trimite material informative si de prezentare a serviciilor oferite, oferte speciale si alte noutati de interes.

SC EXCLUSIV CATERING SRL nu pune la dispozitia tertlor datele clientilor sai. Orice date cu character personal pe care le transmiteti pe site, vor fi solosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. 

Excludere de răspundere

Ne străduim să păstrăm informațiile de pe site-urile noastre actualizate și precise, însă nu putem garanta că acestea sunt fără erori sau lipsite de omisiuni. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului fără notificare prealabilă.

Utilizarea acestui site este in totalitate facuta pe cont propriu. SC EXCLUSIV CATERING SRL si societatile afiliate precum firme partenere sau furnizori implicate in conceperea si producerea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirect, de orice natura, c ear rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau al continutului sau. SC EXCLUSIV CATERING SRL nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze device-ul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

SC EXCLUSIV CATERING SRL nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate ale link-urilor catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat firma insasi. Fara a se limita la cele de mai sus mentionate, SC EXCLUSIV CATERING SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

  • Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti
  • Sunt inexact,incomplete sau contin informatii inselatoare
  • Nu au character commercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop
  • Nu ofera o securitate adecvata
  • Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv
  • Sunt licentioase sau calomnioase

De asemenea, SC EXCLUSIV CATERING  SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse/servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Exclusiv Catering.

Legi aplicabile și jurisdicție

Acești termeni și condiții vor fi guvernați de legile în vigoare din Romania. Orice litigiu care ar putea să apară în legătură cu utilizarea acestui site va fi de competența instanțelor responsabile.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare odată cu publicarea lor pe site-ul nostru. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea modificărilor reprezintă acceptul dvs. vis-à-vis de aceste modificări.

 

Vă mulțumim că ați citit acești termeni și condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail marketing@exclusivcatering.ro sau in scris la adresa Exclusiv Catering – Bd. Muncii 217-219, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Acești termeni și condiții au intrat în vigoare in: ianuarie 2016.