Ești invitată la propria nuntă! Echipa Exclusiv Catering & Events îți ia de pe cap organizarea nunții. Ne ocupăm noi de tot.

Ne întâlnim, ne cunoaștem și povestim despre voi, povestea voastră împreună, dorințele și planurile pe care le aveți, venim cu soluții și mai presus de orice, construim amintiri de neuitat. Avem grijă ca ziua nunții voastre să fie cu adevărat specială. Organizăm nunți în locațiile noastre, în aer liber sau în orice altă locație la care visați.

Alegerea meniului nu este un lucru ușor având în vedere numărul mare de variante din care poți alege, dar dacă apelezi la serviciile noastre, vei avea parte de un meniu alcătuit din preparate atent selectate, diversificate și sofisticate. Și nu în ultimul rînd, candy bar-ul trebuie să fie în ton cu tema petrecerii și să satisfacă cele mai diferite gusturi.

Echipa Exclusiv Catering & Events asigură:

– decor personalizat în funcție de tematică
– aranjamente florale pentru mese sau prezidiu
– entertainment: foto, video, muzică, DJ, momente artistice
– alte servicii: bar mobil, live wedding, proiecții multimedia, artificii, dry ice, porumbei sau fluturi, limuzină, coregrafie pentru dansul mirilor, coafură și machiaj și alte momente speciale la care te gândești.

Vrei o nuntă cu tematică?

Ne-am gândit și la asta și ți-am pregătit câteva pachete speciale. Oricare ar fi stilul tău, suntem aici. Exclusiv pentru tine. Poți alege unul din următoarele pachete:
– Romantica
– Seasons
– Classic

La oricare din pachetele de mai sus, ai 10% reducere din valoarea meniului, dacă alegi ca nunta ta să aibă loc într-o zi de Duminică.

În plus, dacă rezervi una dintre sălile Exclusiv Catering & Events pentru nunta ta, primești GRATUIT:
– decorul pentru prezidiu (drapaj masă, veselă, tacâmuri în tematică, accesorii la detaliu)
– decorul pentru scaune (huse și eșarfe)
– suport pentru aranjamente florale (vaze din sticlă, suporți fier forjat)
– decorul pentru întâmpinarea mirilor (inimioare din petale, decor scări)
– standul pentru șampanie
– alte obiecte de decor (lumânări, șervețele, carte de oaspeți și altele)

Pentru mai multe detalii despre pachete și oferte ne poți contacta aici.

Love is sweet… la fel și prăjiturile noastre! Echipa Exclusiv Catering & Events îți pregătește cele mai savuroase prăjituri.

Fie că dorești să alegi una din sălile noastre, sau ai contractat deja altă locație, Exclusiv Catering îți oferă Candy Bar personalizat pentru nunta ta, exact asa cum îl dorești, în funcție de preferințele tale.

Candy Bar, bufet de dulciuri sau sweet corner – oricum i-am spune, acesta reprezintă cel mai râvnit moment culinar al unui eveniment. De aceea talentul, imaginația și priceperea joacă un rol important în realizarea sa. Mini eclere, mousse, macarons, muffins, decoruri sau cake pops, precum și prăjituri de casă – toate acestea pot fi realizate de către maeștrii noștri cofetari, începând de la 11 lei/ persoană. Vezi aici oferta detaliată!

Alege un Candy Bar complet indiferent de eveniment și locație.

Indiferent de natura evenimentului tău: nuntă, botez, banchet sau aniversare, un Candy Bar este binevenit la orice eveniment. Ne ocupăm de pregătirea și decorarea bufetului indiferent de locația aleasă.  Mai mult, personalizăm bufetul în funcție de tematica evenimentului și cerințele tale.

Pentru oferte personalizate și informații suplimentare contactează-ne!