CATERING PENTRU SISTEMUL SANITAR

Un nou serviciu și-a făcut loc în familia Exclusiv Catering&Events. Acum putem să punem la dispoziție serviciul de preparare și livrare al hranei, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul din spitale și clinici.

Zi de zi, în colaborare cu partenerii noștri pregătim meniuri speciale, sănătoase și echilibrate (mic dejun, prânz și cină), ținând cont de indicațiile primite, nevoile fiecărui pacient și respectând cu strictețe, regimul medical impus de anumite afecțiuni.

Meniurile sunt ușoare și echilibrate, produsele sunt proaspete și sunt păstrate în condiții de igienă cu respectarea tuturor normelor în vigoare.

Ingredientele sunt întotdeauna proaspete, iar pentru a condimenta preparatele folosim doar ierburi aromate și arome naturale. Nu folosim baze de mâncăruri, conservanți sau arome artificiale.

middle (3)

Dispunem de un sistem de servire al mesei, care, în momentul de față, este cel mai modern, similar cu cel al spitalelor din Uniunea Europeană.

Este vorba despre o tavă specială, prin care ne asigurăm nu numai că hrana ajunge la fiecare pacient la calitate bună, porționată, ci și în siguranță deplină din punct de vedere alimentar.

Tava, compactă și izotermă, este compusă din 2 părți/ două tăvi izoterme, cu 5 compartimente speciale pentru fiecare preparat.

După folosire tăvile sunt spălate într-o mașină performantă care și dezinfectează tăvile după folosire.

Masa servită este caldă, prin acest sistem se elimină pierderea temperaturii în timplul transportului și a manipulării.

Se poate opta și pentru livrarea preparatelor în caserole de unică folosință, închise ermetic prin termosudare.

Știm cât de importantă este masa pentru fiecare, astfel că preparatele sunt livrate la ora fixă, în locația solicitată.

Cere oferta

Pentru oferte de catering pentru sistemul sanitar, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim.

  Nume Prenume (*)

  Email (*)

  Telefon (*)

  Subiect

  Mesaj

  Dacă doriți să obțineți orice fel de informații suplimentare în legatură cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la:

  B-dul Muncii, nr. 217-219
  T./F.: 0264.453.141, 0372.899.109
  M: 0756.222.444 
  E: office@exclusivcatering.rovanzari@exclusivcatering.ro