Locațiile Exclusiv Catering & Events

Deținem trei locații spectaculoase, două restaurante și o sală de evenimente, dar dacă îți dorești ca evenimentul tău să aibă loc într-o altă locație, indoor sau outdoor, nu e nicio problemă. Echipa noastră de profesioniști te ajută și în deplasare! Deținem logistică și personalul necesar pentru a ne deplasa oriunde dorești.

Ne poți contacta la numărul de telefon: 0756 222 444 și un manager de eveniment, te va ajuta în realizarea celui mai idilic eveniment din viața ta.

Sala Exclusiv

Evoluăm constant de la un an la altul și asta se vede în toată activitatea noastră. Odată cu mutarea sediului pe B-dul Muncii 217-219, inaugurăm si cea mai nouă sală de evenimente, care se remarcă prin utilități profesionale și eficiente, prin design modern și exclusivist, perfect pentru evenimente memorabile.

Astăzi, vă prezentăm noua sală de evenimente, marca Exclusiv, care dispune de o suprafață de 400mp, cu o capacitate aproximativă de 250 de persoane,  parcare generoasă pentru toți oaspeții noștri.

Cu un design deosebit, primitor și unicat, sala Exclusiv este gata să găzduiască orice tip de eveniment după preferințele și dorințele fiecărui client. Primitoare și spațioasă, este ideală atât pentru evenimentele mici, cât și pentru evenimentele mari, reușind să ofere aceeași ambianță și caldură indiferent de numărul de invitați.

HUGO City

Din grupul nostru, fac parte și restaurantele Hugo, care sunt ideale pentru evenimentele cu un număr limitat de persoane.

Hugo City este localizat în centul orașului, pe Bulevardul 21 Decembrie și cu o capacitate de aproximativ 50 de persoane.

HUGO Bulevard

Hugo Bulevard este localizat pe Bulevardul Muncii, și poate găzdui până la 90 de persoane.

Ambele restaurante fiind specializate și dotate cu toate necesare pentru realizarea cu succes a evenimentelor dumneavoastră de diferite genuri și ocazii, în funcție de cerințe, fără costuri suplimentare, astfel plătind doar serviciile și consumabilele.

Dacă ești în căutarea unui loc ideal pentru evenimentul tău sau îți dorești să organizezi un eveniment de succes, contactează-ne și stabilim împreună toate detaliile:

vanzari@exclusivcatering.ro

Solicită o ofertă personalizată

    Nume*

    Email*

    Telefon*

    Mesaj