Evenimente business

Cocktail-uri, coffee break-uri, lansări de produse, inaugurări de sedii, aniversări, seminarii sau conferințe, expoziții sau târguri, petreceri de firmă, întâlniri de business, recepții sau orice alt tip de eveniment indoor sau outdoor pe zona business, în Cluj sau oriunde în țară. 

Organizarea cu succes a evenimentelor business, unde rigoarea este la alt nivel, cere planificare, multă muncă și la fel de multă atenție. Toate acestea pot fi realizate cu succes numai de către o firmă experimentată, care cunoaște domeniul business.

Pentru ca evenimentul să fie unul reușit, echipa noastră își folosește întreaga experiență de 20 ani pe piața de catering din România, atât pe zona business, cât și pe evenimente private. Rolul nostru este să vă lăsăm să vă concentrați atenția pe activitățile cu adevărat importante pentru dumneavoastră, în timp ce pregătirea evenimentului să o lăsați în grija noastră.

Cel mai important pentru noi este ca dumneavoastră și invitații dvs. să vă simțiți confortabil și să aveți satisfacția lucrului bine făcut.

Logistică evenimente

Când vorbim de evenimente business, dar nu numai, logistica necesară pentru realizarea acestora constituie un aspect extrem de important. O spunem cu toată responsabilitatea că Exclusiv Catering & Events deține cea mai importantă, completă și solidă bază logistică din Transilvania.

Fie că este vorba despre o petrecere privată, un team-building sau un training, un cocktail sau o aniversare, logistica angrenată în eveniment face de multe ori diferența. Echipa noastră tânără și dinamică lucrează pentru a planifica, organiza și coordona, astfel încât fiecare eveniment să fie unul reușit.

Vă oferim:

– decorarea bufetului și a locației
– set up – farfurii, tacâmuri, pahare, veselă, șervețele, etc.
– mese, fețe de masă, scaune, decor
– recipienți izotermici, mașini frigorifice
– personal calificat (manager de eveniment, bucătari, ospătari)
– ibize, corturi și tot necesarul pentru evenimente în aer liber,

precum și:

– aranjamente florale
– foto, video, muzică, DJ, momente artistice
– proiecții multimedia, artificii.

În ceea ce privește locația evenimentului, aveți posibilitatea de a opta pentru una dintre locațiile noastre , oferite gratuit sau orice altă locație indoor sau outdoor, proprie dvs. sau închiriată. Calitatea serviciilor pe care noi le oferim este aceeași indiferent de locația în care se desfăsoară evenimentul.