Alături de tine, cu orice ocazie!

Suntem pregătiți să fim alături de tine la cele mai importante momente din viața ta: aniversări, botezuri, banchete, majorate, onomastici, petreceri tematice sau orice alt eveniment pe care ți-l dorești sau imaginezi. Localizarea centrală, cele două săli spațioase, servirea promptă, calitatea și gustul mâncării, sunt doar câteva atribute care ne recomandă.

 De asemenea:

  • consiliere în privința meniului de mâncare și a celui de băuturi
  • consiliere în ceea ce privește tematica evenimentului, ținând cont de tipul acestuia și de buget
  • personal calificat (bucătari, ospătari etc.)
  • logistică și echipamente specifice: veselă, mese, scaune, ibize, corturi
  • decorațiuni și aranjamente
  • momente audio-video, DJ, momente artistice

Toate acestea, însoțite de o reală și eficientă comunicare cu clientul, fac din Exclusiv Catering & Events organizatorul perfect al evenimentului tău.

Catering pentru evenimente, în orice locație. 

Fie că alegeți să sărbătoriți un eveniment deosebit într-una din locațiile noastre sau vă gândiți la un party departe de agitația orașului, vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru o petrecere reușită. În plus, vă asigurăm de aceeași calitate impecabilă a serviciilor, indiferent de locație.

Serviciul de catering pentru evenimente a fost gândit cu mulți ani în urmă, fiind practic baza business-ului Exclusiv Catering și a fost dezvoltat de-a lungul anilor, din dorința de adaptabilitate la cerințele clienților și de a răspunde celor mai diverse solicitări ale acestora. Punând pasiune în tot ceea ce facem, am rămas în permanență conectați la cele mai noi tendințe.

Răspundem în cel mai scurt timp, asigurând desfășurarea unui eveniment de excepție, pentru a crea cea mai bună impresie atât clienților noștri, cât și invitaților acestora.

Serviciul de catering include transportul și servirea preparatelor în orice locație solicitată.