Slide Slide

EXCLUSIV… PENTRU TINE

21 de ani de activitate pe piața de catering din România

Povestea noastra

Cu peste doua decenii de experienta in industria cateringului, ne mandrim cu o echipa dedicata si pasionata, pregatita sa transforme fiecare eveniment intr-o experienta memorabila. Ne dorim sa oferim clientilor nu doar mancare delicioasa, ci o experienta gastronomica completa si de neuitat. În cei peste 20 ani de activitate, putem spune că am reușit să demonstrăm că serviciile de catering pot fi ridicate la rang de artă, iar acest lucru este demonstrat prin multitudinea de evenimente organizate cu succes. Dragostea pentru mâncarea gătită cu atenție și dedicare, mereu din ingrediente proaspete si fara adaosuri alimentare, respectând rețetele cu strictețe, ne-a asigurat o poziție în topul firmelor de catering din Transilvania.

Punem in primul rand accent pe calitate, creativitate si atentie la detalii, la fiecare eveniment in parte. Fie ca este vorba de o petrecere intima sau un eveniment corporate de amploare, echipa noastra de profesionisti e gata sa va ia grija organizarii de pe cap.Suntem focusati sa ne depasim mereu limitele, sa aducem inovatie in fiecare meniu si sa satisfacem cele mai exigente gusturi. Misiunea noastra este sa transformam orice ocazie intr-un eveniment remarcabil prin gastronomie si servicii impecabile.

Va invitam sa descoperiti in continuare povestea Exclusiv, povestea pasiunii noastre pentru preparatele culinare de calitate si a angajamentului nostru ferm fata de fiecare client.

Exclusiv Catering

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa aducem bucurie si satisfactie prin experiente gastronomice memorabile, oferind preparate de calitate inalta si servicii personalizate, care sa depaseasca asteptarile clientilor nostri la fiecare eveniment.

Valorile noastre

  • Calitate – angajamentul nostru fata de calitatea superioara a ingredientelor, a preparatelor si serviciilor oferite clientilor.
  • Atentia la detalii – acordam importanta fiecarui detaliu, de la selectia ingredientelor pana la prezentarea estetica a mancarurilor si serviciilor oferite la evenimente.
  • Flexibilitatea si adaptabilitatea – avem capacitatea de a ne adapta cerintelor specifice ale fiecarui client in parte, oferind solutii personalizate in functie de nevoi.

Clientii nostri

Testimoniale

Ai comandat de la noi? Lasa-ne un review pe Google!

Experienta voastra este importanta pentru noi, asa ca am aprecia daca ne-ati putea lasa cateva cuvinte, intr-un review pe Google. Feedback-ul vostru ne ajută să ne îmbunătățim in permanenta și să ne menținem standardele inalte. Va multumim!