EXCLUSIV… PENTRU TINE

19 ani de activitate pe piața de catering din România

Experiență și profesionalism
Exclusiv…pentru tine. Aceasta este deviza după care ne-am ghidat în cei peste 19 ani de activitate pe piața firmelor de catering din România. Am realizat că fiecare client este unic și special, ne-am adaptat și ne-am pliat pe dorințele și nevoile fiecăruia, iar acest lucru ne-a motivat și mai mult să impunem și să menținem standarde ridicate de calitate, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului și adaptarea lui la bugetul clientului, precum și mult profesionalism în organizarea oricărui tip de eveniment, indiferent de locația aleasă. Avem capacitatea și posibilitatea de a asigura întreaga logistică necesară realizării oricărui tip de eveniment în funcție de locația aleasă, precum și personal calificat.

despre noi 15

Evenimente cu bun gust

Servicii ireproșabile, profesionalism și experiență. Dăm savoare oricărui tip de eveniment, privat sau corporate.

despre noi 2 (2)

Din dragoste pentru mâncare

În cei 19 ani de activitate, putem spune că am reușit să demonstrăm că serviciile de catering pot fi ridicate la rang de artă, iar acest lucru este demonstrat prin multitudinea de cocktail-uri și evenimente organizate sau prin participarea noastră la diferite manifestări cu mii de invitați. Dragostea pentru mâncarea gătită cu atenție și dedicare, mereu cu ingrediente proaspete, respectând rețetele cu strictețe și lipsa adaosurilor alimentare, ne-a asigurat o poziție în vârful topului firmelor specializate de catering din Transilvania, dar și posibilitatea lansării unui nou brand în 2007: Lunchbox – o rețea de restaurante self service, cu puncte de lucru în Iulius Mall și Vivo Mall! Bazându-ne pe experiența acumulată, devotament, dar și pe muncă asiduă, am creat ceea ce ne place să numim astăzi, spiritul Hugo, prin două restaurante Hugo City și Hugo Bulevard.

Povestea merge mai departe!

CLIENȚII EXCLUSIV CATERING

* Evenimente Medicale
* Asociatia Studentilor Francezi la Medicina
* Abbot Products
* Stratec Biomedical
* Stomestet
* KRKA
* GlaxoSmithkline
* Sandoz Pharma
* Q Smile
* REMAX
* The Office
* UMF
* BNR
* Banca Mondiala
* BCR
* Vitacom
* Held Fashion
* Compania de ApaSomes
* Yellow Store Nikon
* Emerson
* Endava
* RMB Interauto

* Compexit Trading
* OTC Group
* Volvo Trucks
* Renault Trucks
* Autonet
* Trost Auto
* Dacia Service
* Profi Auto
* Pilkington
* Finder
* Bombardier
* Electrica
* Neon Lightning
* LindeGaz
* Brinel
* Electroglobal
* MSG System
* National Instruments
* Arobs
* Fortech
* Yonder
* H&M

* Cluj Arena
* PR & More
* Vitrina Felix Media
* On the Line
* Aura Events
* Amprenta Advertising
* Studiourile Media Pro Bucuresti
* MSA
* Performed Events
* Cocktail Time
* Wecco Travel
* Hum Consulting
* Salon Catwalk
* Club Moving
* Tudor Taylor
* Game World
* INPPA
* Baroul Cluj
* GPV
* Itim
* Teatru National Cluj Napoca
* etc

Testimoniale

De cele mai multe ori, clienții ne devin prieteni și împreună suntem o echipă

Mara Zora

Exclusive Catering was the caterer of choice for our wedding at lovely Bánffy Castle and we do not regret it!! The Exclusive Catering team, and in particular Adelina and Paul, tried to understand very carefully what we like and what we do not like prior to our wedding and then acted accordingly. On our special day everybody from Exclusive was extremely kind, supportive and helpful. The food was delicious, the waiters were attentive and quick. Apart from the wonderful food and service we very much appreciated how professionally and reliable Exclusive Catering handled the whole process. Many many thanks to Adelina and Paul from Exclusive!!!

Ioana Trașcă – Brand Manager CITR

Mulțumesc foarte mult pentru ajutor și pentru niște servicii cu adevărat impecabile. A fost totul perfect! Încă o dată mulțumesc și să ne auzim cu bine în primăvară la Cluj Heroes.

Daniela & Miki – Nova Travel

Vreau să vă MULȚUMIM pentru prietenia aratată în aceste 2 zile și pentru serviciile oferite care au făcut ca lansarea noului nostru sediu în the Office să fie ceva marca Exclusiv Catering&Events. A fost o colaborare foarte plăcută – tot ce am discutat a fost oferit – chiar și mai mult – răspunzând solicitărilor noastre suplimentare 🙂 Știm cu cine vom mai derula acțiuni și cu alte ocazii. Succes!

Adriana Paul – Ecomac Biz SRL

Vă mulțumim foarte mult pentru ajutor, oamenii tăi au fost foarte cooperanți și pe fază, evenimentul a ieșit excelent și datorită vouă. Îți transmit că toată lumea a fost mulțumită de mâncare și de serviciile voastre. Cu siguranță vom colabora pe viitor și vă voi recomanda și altora. Mulțumesc încă o dată și mult spor în toate!

Simona Roșu
Senior Account Manager- TOTAL PR

Încă o dată, îți mulțumesc din tot sufletul pt. tot sprijinul acordat. Evenimentul a ieșit super și mare parte din merit este al tau și al echipei voastre! Sper din suflet să mai am evenimente la CJ și să lucrăm împreună.