Ofertă catering pentru școli și grădinițe 2019

O ofertă delicioasă și sănătoasă la început de toamnă! Catering pentru școli și grădinițe 2019!

Cei mici merită tot ce este mai bun! Iar atenția noastră, a părinților, se îndreaptă cu precădere către alimentația lor. Cu toții ne dorim ca aceasta să fie cât mai variată, plină de nutrienții de care ei au atâta nevoie și nu în ultimul rând, sănătoasă.

La școală sau la grădiniță, alimentația copiiilor depinde de fiecare instituție în parte sau de firma de catering aleasă. Pe lângă oferta educațională, o școală/grădiniță trebuie să exceleze și prin oferta nutrițională.

Alimentația celor mici trebuie să le asigure dezvoltarea lor fizică, intelectuală, să susțină sistemul imunitar, starea de sănătate prezentă și viitoare.

Noi, Exclusiv Catering & Events, îi ajutăm pe copii să aibe o alimentație sănătoasă și să consume în acord cu nevoile lor. Ne preocupăm ca aceștia să aibă parte de o alimentație echilibrată. dar în același timp, potrivită pe gusturile și preferințele lor.

Preparatele noastre nu conțin nici un fel de ameliatori, potențatori de gust, conservanți, conținutul de sare este scăzut, iar materiile prime folosite sunt de calitate. Folosim în preparatele noastre o mare varietate de fructe și legume, carne de pui, vită sau de curcan. Dispunem de cuptoare performante care ne permit să gătim o mare varietate de preparate, inclusiv cele panerate, evitând astfel prăjirea lor. La prepararea dulciurilor folosim ouă proaspete, faină și unt. Nu folosim margarină.

Meniurile sunt gândite de către un nutriționist și sunt stabilite în așa fel încât să asigure necesarul caloric în funcție de vârtă.

Putem pune la dispoziție:

  • Mic dejun – este bazat pe cereale integrale, legume și nu conține mezeluri sau dulciuri
  • Prânz – se bazează pe o mare diversitate de legume și pe carne de pui, vită sau curcan
  • Gustare – de 3 ori/săptămână – fruct și de 2 ori/săptămână prăjitură de casă

Pentru o oferta de pret, contactati-ne!