MASA DE PRANZ

Știm cât de importantă este masa de prânz pentru fiecare dintre noi și cât de greu este să o servești așa cum se cuvine. De aceea, ne-am gândit să venim cu soluții complete pentru firmele care doresc să ofere angajaților o masă caldă sau pentru toți cei care aleg să servească un prânz sănătos, diversificat, livrat zi de zi la locul de muncă. Momentul pauzei de masă este menit să relaxeze și să reîncarce cu energie.

Oferta noastră nu se limitează doar aici. Este o soluție avantajoasă și pentru cei care lucrează de acasă și nu au timpul necesar pentru a prepara masa de prânz sau pentru cei care nu fac din gătit o pasiune.

Cu ce putem să te ajutăm?

  • un prănz complet, echilibrat, o alternativă sănătoasă la sandwich-ul de acasă sau la fast food-ul din colț de stradă
  • meniuri diverse și o multitudine de preparate ca să ai de unde alege
  • economisești timp. Nu mai este nevoie să te deplasezi, venim noi la tine. În plus, eviți expunerea, interacțiunea cu alte persoane, aglomerațiile, te protejezi pe tine și pe toți cei dragi.
  • economisești bani. Poți alege ce preparate vrei să primești în fiecare zi sau poți opta pentru varianta mai economicoasă, Meniul zilei, care acum este la doar 15,5 lei.
  • asigurăm transportul la locul de muncă, acasă sau acolo unde îți dorești. Acesta este gratuit pentru comenzi mai mari de 75 de lei.
  • condițiile sunt sigure. Preparatele se porționează în caserole de unică folosintă, sigilate prin termosudare.
  • dispunem de o bucătărie dotată cu utilaje moderne și de un personal intruit să respecte cele mai strice condiții de igienă și de siguranță alimentară.
  • ținând cont de contextul actual, am luat toate măsurile suplimentare pentru a asigura condiții sigure: purtarea maștii, mănușilor de unică folosință, utilizarea permanentă a dezinfectanților.

Poți comanda simplu și comod de aici sau ne poți contacta la 0756-222.444 sau office@exclusivcatering.ro.

Mai multe detalii găsești aici.

Exclusiv Catering…mâncarea pe care ți-o dorești livrată la locul de muncă sau acasă!