Preparate speciale pentru Sărbători frumoase!

Crăciunul este despre noi toți!

Crăciunul este despre iubire, despre bucuria de ai avea aproape pe cei dragi, despre familie și prieteni, despre ceea ce ne face fericiți, despre amintiri și povești în jurul mesei de sărbătoare.

Crăciunul are miros de vin fiert cu scorțișoară, de bucate alese pe masă, de prăjituri și cozonaci.

Bucură-te din plin de momentele de sărbătoare și lasă pe seama noastră pregătirea preparatelor festive. Nu merită să pierzi timp în bucătărie, să alergi printre rafturile supermarketului, să trudești, iar la final oboseala să te împiedice din a te bucura la maxim de aceste momente frumoase.

Suntem aici, alături de tine!

În topul preferințelor din această perioadă sunt preparatele tradiționale. Nu este Crăciun fară sarmale, tobă sau piftie!

Platourile cu aperitive sunt o alegere ideală pentru orice masă de sărbătoare.

Gustul prăjiturilor noastre făcute doar din ingrediente naturale, te vor duce mai mult ca orice, cu gândul la copilărie şi la căldura familiei şi a vacanţelor petrecute la bunici.

Comandă aici și bucură-te din plin de momentele de sărbătoare!

Preluăm comenzi pentru Crăciun până luni, 23 decembrie, ora 10.00, iar comenzile pentru Revelion le preluăm până luni, 30 decembrie, ora 10.00. Transportul este gratuit pe raza orașului Cluj-Napoca pentru comenzi mai mari de 300 de lei. Comenzile până în 300 de lei se pot ridica de la sediul firmei sau se livrează contra cost, 20 de lei.

Comenzi și detalii: 0756-222.444, 0264-453.141, vanzari@exclusivcatering.ro, www.exclusivcatering.ro