Platouri cu aperitive pentru momentele tale speciale!

Ai de organizat o nuntă sau un botez, un majorat sau o altă aniversare sau de ce nu, un eveniment corporate?  În oricare situație te-ai afla putem să te asigurăm ca ai nimerit exact la locul potrivit.

Viața e cu de toate, dar noi suntem alături de tine în cele mai importante momente din viața ta pentru a ne dărui….Exclusiv, pentru tine.  Ne ocupăm ca evenimentele tale să fie memorabile, iar tu să ai timp pentru a pune la punct toate celelalte detalii.

Indiferent de eveniment, platourile cu aperitive nu pot lipsi de pe masă.

Dorim ca fiecare experiență să fie unică și specială. De aceea am pregătit așa o mare diversitate de platouri cu aperitive:  de la cele cu aperitive tradiționale, la cele din bucătăria internațională și pâna la platourile cu prăjituri de casă.

Cu puțină imaginație și un strop de culoare, preparatele destinate în special petrecerilor celor mici nu pot lipsi din oferta noastră.

No pizza…no party!

Cu ingrediente proaspete, arome diferite și gusturi delicioase, dar și cu puțină creativitate, pizza atrage pe toată lumea, cu mic cu mare.

Si nu ne oprim aici! Comandă produse din categoria “Platouri standard” până la 15 septembrie, iar noi te răsplătim cu o surpriză dulce… un platou de prăjituri Sweet Day din partea casei ( 500 gr).

De asemenea, transportul este gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei!

Exclusiv… pentru tine!