Oala cu mâncare la tine acasă!

Stând acasă ne protejăm cel mai bine! Cu toții ne dorim ca să ieșim cât mai repede din acest vis urât. Dar, dincolo de toată această perioadă tristă, trebuie să vedem și partea plină a paharului. Acum, mai mult decât oricând ne petrecem mai mult timp cu oamenii cei mai dragi noua, FAMILIA. Ne readucem aminte, pentru ca cei mai mulți dintre noi, angrenați în forfota zilnică, am uitat, de lucrurile simple: de jocul preferat al copilăriei, de o carte pe care nu am avut timp să o citim sau de un film bun la care am adormit fiind prea obosiți. Să petrecem tot acest timp liber făcând lucruri frumoase, să ne jucăm cu copiii, să râdem, să nu uităm că până la urmă totul va fi bine.

De gătit ne ocupăm noi, Exclusiv Catering! Asta ne place și asta știm să facem cel mai bine! Condițiile sunt sigure, gătim la temperaturi înalte, iar transportul se face în caserole termosudate.

Poți comanda la tine acasă un meniu complet: supă/ciorbă, fel principal și desert, 4 porții, la doar 80 de lei. Transportul este gratuit pe raza orașului Cluj-Napoca.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la 0756-222.444 sau vanzari@exclusivcatering.ro.

Comandă aici!