Masa de prânz la un click distanță!

Masa de prânz este un moment esențial, ea îți oferă energia necesară pentru tot restul activităților de pe parcursul zilei. Tocmai de aceea este important, ca aceasta să fie sănătoasă, gustoasă, echilibrată, dar și accesibilă.

În zielele noastre, flexibilitatea, rapiditatea, dar și calitatea sunt elemente substanțiale. Noi venim în întâmpinarea nevoilor tale printr-un simplu click. Pe site-ul nostru poți descoperi o gamă variată de mâncăruri delicioase, de la ciorbe, la preparate din pui, pește, porc și vită, legume, orez, pizza, paste, sau salate. Iar acum, ai posibilitatea de-a le comanda și online.

Este o metoda deja des întâlnită, ușor de folosit, comodă și la îndemâna oricui. În câteva minute, direct de pe site, poți adauga în coș toate preparatele dorite pentru fiecare zi a săptămânii care urmează. Astfel salvând timp prețios, fără să mai fie nevoie să îți bați capul cu un pachet pregătit de acasă sau să te deplasezi undeva anume pentru a lua masa de prânz. Nu va mai fii nevoie nici chiar să te gândești ce anume să comanzi în ziua respectivă, deoarece totul este planificat și comandat din timp. Delicios, accesibil și la un click distanță.

Acest serviciu este valabil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În fiecare zi de joi se încarcă meniul valabil pentru următoarea săptămână lucrătoare, comenzile preluându-se până vineri, anterior săptămânii de valabilitate a comenzii, ora 14. Livrarea se face de luni până vineri, iar modalitatea și ora se stabilesc de comun acord cu clientul.

De asemenea, pentru comenzile cu o valoare mai mare de 75 de lei, nu se percepe taxă de transport, iar pentru cele cu o valoare mai mică de 75 de lei se percepe o taxă de transport de 15 lei. Comenzile se livrează pe raza orașului Cluj-Napoca. La cerere, se pot livra și în afara localității Cluj-Napoca, contra unui cost suplimentar, calculat dus-întors

Toate măncărurile delicioase ceea pe care le dorești îți vor fi aduse la birou sau în locația unde ai nevoie. Dupa ce comanda a fost plasată, noi ne vom ocupa de ea cu drag, atenție și promtitudine.