Masa de Paște în familie

Sărbătorirea Sfintelor Paşti este una dintre cele mai importante sărbători celebrată nu doar la noi în ţară, ci şi în întreaga lume, de către creştinii de pretutindeni. Sărbătoarea Paștilor ii adună pe toți membrii familiei la masa îmbelșugată din toate colțuile țării.

Sărbătorile Pascale se mai numesc şi “Mielul Paştilor”, denumire data după bucatele care se pun pe masă cu familia, și anume, friptura de miel şi drobul de miel.

Tu bucură-te cât mai mult de timpul petrecut cu familia și lasă în grija noastă preparatele tradiționale de sărbătoare. Iaă ce nu ar trebui să lipsească de pe masa ta și de ce ne ocupam noi:

Ouăle roşii vopsite in stil traditional cu foi de ceapă

Pasca este coptura tradiţională a Paştelui. Se prepară din puţin aluat de cozonac, este umplută cu brânză de vaci şi acoperită cu o cruce din aluat. Poate fi dulce sau sărată, după preferința ta.

Mielul este nelipsit, indiferent de forma în care este preparat – drob, fritură, ciorbă, stufat etc, mielul nu poate lipsi de pe masa de Paşte.

Drobul de miel este aperitivul tradițional și emblematic al acestei sărbători.

Pe lângă preparatele tradiționale prezentate în oferta noastră de sărbători, masa de Paști este completă atunci când adaugi nelipsitele aperitive pe care toți românii le prefer, și anume: chiftele din carne, mini-pateuri, plăcintă, brânzeturi și ceapă verde și ridichi.

Adauga si putin dulce la masa cu un cozonac traditional, un platou cu prajituri alese, sau chiar si un tort delicious si bucura-te de una dintre cele mai frumoase perioade din an.

Pentru comenzi, viziteaza oferta noastra de sarbatori sau comanda la 0756.222.444 /  office@exclusivcatering.ro.

Pentru Paște Ortodox comenzile se preiau telefonic sau online, până miercuri, 12 aprilie 2023. Livrările se vor face vineri 14 aprilie, repectiv sâmbătă, 15 aprilie.

Puncte de ridicare comenzi:

– Exclusiv Catering

– Lunchbox VIVO! Mall

– Lunchbox Iulius Mall

Sarbatori fericite!