Masa de prânz cu Exclusiv Catering!

Dacă îți e foame sau poftă, Exclusiv Catering îți aduce mâncarea oriunde dorești!

Eu ce mai mănânc azi? este o întrebare rostită sau gândită zi de zi de noi toți, indiferent dacă suntem acasă sau la birou. La aceasta se mai adaugă și un tot mai mare interes și preocupare pentru o alimentație sănătoasă care să contribuie la un stil de viață sănătos. Nu toată lumea are timp să gătească zi de zi două feluri de mâncare pentru masa de prânz sau să-și aducă de acasă, la caserolă, mâncare gătită. De multe ori este fie prea complicat, fie nu există o sală de mese utilată care să asigure confortul necesar. Sigur, există și soluția de a alege un fast food sau covrigăria din colț, dar o masă cu prea mulți carbohidrați amestecați cu grăsime din belșug, contravine cu ideea de stil de viată sănătos.

Cu toții ne dorim ca masa de prânz să ne dea energia de a duce la final task-urile pe care le avem, de a fi acea pauză de care avem nevoie pentru a ne încărca bateriile, iar un prânz gătit, cald și sățios este varianta cea mai bună și la îndemâna oricui.

Pare greu sa le împaci pe toate. Cu noi nu e.

Iți gătim masa de prânz (supă/ciorbă, fel principal, salată și desert), în fiecare zi, de luni până vineri, și ți le livrăm acasă sau la serviciu. Meniurile sunt variate de la o zi la alta și există soluții atât pentru cei care preferă carnea în alimentație, cât și pentru vegetarieni. Porțiile sunt consistente și poți comanda simplu și ușor (online sau pe e-mail), meniul săptămânal fiind postat pe site-ul nostru www.exclusivcatering.ro. Dacă ești în pană de idei sau nu ai timp, alege meniul zilei, un meniu complet, bogat și echilibrat, la un preț special de doar 18 lei/porție. Însă, dacă dorești un meniu personalizat, poți alege, în funcție de preferințe, dintre variantele de supe sau ciorbe și cele de fel principal, plus salate și deserturi.

În plus, transportul este gratuit la orice comandă de peste 75 de lei. Așa că, alege să te delectezi cu o masă pofticioasă și sănătoasă!