Corporate Christmas Party

Un nou sfârșit de an se apropie cu pași repezi. E timpul în care ne facem planuri pentru un nou început, mai bun, mai frumos, cu mai multe împliniri. Emoția și spiritul sărbătorilor de iarnă își fac din ce în ce mai simțită prezența în ritmul alert al cotidianului. Iar, această perioadă, poate cea mai frumoasă din an, trebuie sărbătorită și alături de cei cu care ne întâlnim zi de zi, colegii de la birou. Este o ocazie excelentă de a sărbători rezultatele obținute pe parcursul anului, de a petrece o seară într-o ambianță destinsă cu muzică, voie bună și o masă plină de bunătăți.

Alege să organizezi o astfel de petrecerea, iar noi, Exclusiv Catering, suntem partenerul de care ai nevoie pentru ca toți să vă bucurați de un moment de relaxare și distracție.

Ce putem să îți oferim? În primul rând consiliere, sfaturi și informații utile în alegerea meniului și al băuturii, personal calificat, logistica și echipamentele necesare, pe scurt, putem să transformăm orice eveniment în amintiri de neuitat.

Dacă dispui de propria locație, ne putem deplasa cu tot ce este necesar pentru petrecerea ta sau poți alege una dintre sălile noastre de evenimente. Profesionalismul, bunul gust și experiența pe care o avem, ne caracterizează indiferent de locul în care ne desfășurăm.

Îți propunem trei variante de meniuri, ideale pentru o seară reușită, alături de colegi. În funcție de buget și de preferințe, poți opta pentru varianta basic, care conține: aperitive și candy bar, varianta clasică, care conține: aperitive și bufet cald, sau varianta premium, care conține: aperitiv, bufet cald, salată și candy bar. Toate cele trei meniuri se pot personaliza după preferințe, buget sau locație.

Solicita oferta noastra de pret.