Unde găsești produse de post cand ții postul Paștelui? La Exclusiv Catering!

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători celebrate de credincioșii din toată România, cu acest prilej, fiecare “reinnoindu-se” atât din punct de vedere spiritual, cât și trupesc.

Specialiștii în nutriție au demonstrat de-a lungul timpului că postul nu are doar o însemnătate spirituală, ci și una fizică, acesta având beneficii multiple pentru sănătate. De aceea, tot mai multe persoane apelează la diferite produse de post pe care le includ în alimentația lor, atât în perioada posturilor mai marilor sărbători creștine, cât și în fiecare săptămână miercurea și vinerea.

Cu peste 15 ani de experiență, Exclusiv Catering vine în ajutorul persoanelor cărora adoptă un astfel de stil de nutriție cu o gamă diversificată de produse de post cum ar fi: diferite feluri de supe creme (supă cremă de broccoli, supă cremă de roșii, supă cremă de ciuperci, supă cremă de mazăre, supă cremă de legume, supă cremă de linte, supă cremă de dovlecei) sau supe simple (supă de fasole verde, supă de zarzavat, supă de cartofi, supă de conopidă).

Legumele reprezintă o altă sursă de produse de post potrivită acestei perioade, astfel că puteți alege între cartofi cu rozmarin, tărănești, wedges sau pur și simplu copți sau prăjiți. De asemenea, ciupercile sote sau umplute cu legume vă stau la dispoziție.

Printre felurile principale de produse de post din meniul nostru pe care le poți servi se află tocănița de ciuperci cu mămăliguță, tocănița de cartofi cu soia, chifteluțe de dovlecel cu tofu și pilaf de orez, sărmăluțe cu păsat, lasagna vegetariană, chifteluțe de legume la cuptor, mâncare de fasole verde, mâncare de linte, mâncare de dovlecel, legume la tigaie, wok de legume sau orez sălbatic.

Însă lista produselor noastre de post nu se oprește aici. Poți oricând asezona lângă felurile principale de produse de post diferite salate  precum salata de varză albă, salata de sfeclă roșie, salată de castraveți cu roșii, salată orientală, salată de crudități chinezească, salată de ardei copți, salată de ardei cu varză sau o salată de conopidă.

Indiferent de ce anume preferi să mănânci, gama noastră variată de produse de post îți promite că va acoperi o plajă cât mai mare pentru ca tu să ai de fiecare dată de unde alege.