Tu cumperi, noi te răsplătim!

Fără doar şi poate, fiecare petrecere este unică şi are farmecul ei. Dar totuşi, până ajungi să te bucuri de clipele frumoase, de invitaţi, ai parte de multă agitaţie, de multe probleme legate de organizare, de grija de a avea o masă îmbelşugată care să mulţumească fiecare gust.

Cunoaştem scenariul… un trafic infernal, ore întregi petrecute la supermarket, plasele grele de cumpărături, lipsa de idei şi gătitul care îţi ia prea mult timp, invitaţii care stau să sosească.

Poţi evita astfel de situaţii?

Noi, Exclusiv Catering suntem pregătiţi să fim alături de tine în cele mai importante momente din viaţa ta. Investim timp şi efort pentru a cunoaşte preferinţele fiecăruia, pentru a putea oferi cele mai bune servicii de catering. Calitatea şi gustul preparatelor noastre, serviciile pe care ţi le oferim, ne recomandă ca fiind un partener de nădejde.Evenimentul tău va avea un plus de savoare, un mod simplu şi elegant de prezentare, iar invitaţii tăi vor sesiza diferenţa.

În plus toate comenzile din luna februarie ( comenzile plasate între 4-28 februarie) îţi aduc o reducere de preţ, astfel:

La o comandă între 250 lei şi 500 lei ai o reducere de 5% aplicând în coşul tău de cumpărături codul de reducere „exclusiv5”

La o comandă între 501 lei şi 750 lei ai o reducere de 7,5% aplicând în coşul tău de cumpărături codul de reducere „exclusiv7”

La o comandă de peste 751 lei ai o reducere de 10% aplicând în coşul tău de cumpărături codul de reducere „exclusiv10”

Reducerea se aplică atât la comenzi online, cât şi la cele telefonice la orice comandă din categoria Platouri Standard, Aperitive şi Desert.

Un lucru mai rămâne de făcut… distrează-te! De o grijă te-am scăpat noi.