Masa de prânz în fiecare zi. Catering la locul de muncă și nu numai.

Când și cum servim masa de prânz este o preocupare importantă a tuturor, indiferent de locul de muncă.  Avem pentru voi o alternativă comodă și cu siguranță mai sănătoasă la mâncarea de tip fast- food: catering la locul de muncă.

Noi, Exclusiv Catering& Events, vă oferim o masă de prânz completă, echilibrată și sănătoasă, livrată zi de zi la locul de muncă. Meniul nostru este diversificat și cuprinde preparate gustoase și sățioase. În rețetele noastre folosim ingrediente atent alese, mereu proaspete respectând toate normele de igienă. Și nu în ultimul rând este accesibil.

Meniul zilei este acum la doar 14 lei.

  • Supa (400ml)/Fel principal (200g +130g)/Chifla (50g); ambalaje și tacâmuri incluse

 

          

Livrăm oriunde,fie  la locul de muncă, fie  acasă. În fiecare marți vă transmitem  meniul pentru săptămâna care urmează, astfel încât să aveți timp să alegeți preparatele pe care doriți să le savurați.

Cu aceasă ofertă venim, în primul rând, în întâmpinarea celor care iși iau masa de prânz la locul de munca, alături de colegi. Dar nu este nici o problemă dacă doriți livrarea acasă, cu mențiunea că pentru a beneficia de transport gratuit comanda minimă zilnică este de 75 lei.

Vă așteptăm!