Meniuri gustoase și sănătoase, gândite pentru Pitici Voinici

Cei mici merită tot ce-i mai bun, iar alimentația lor trebuie să reflecte acest lucru. Meniurile noastre pentru ”Școli și Grădinițe” sunt special gândite și verificate de specialiști în nutriție tocmai pentru a se asigura că meniurile noastre conțin toate vitaminele de care are nevoie micuțul tău.

Avem peste 17 ani de când gătim bine, ingredientele noastre sunt atent selecționate și nu conțin baze de mâncăruri, prafuri industriale vegeta sau alte arome artificiale, acestea prind gust doar cu ajutorul aromelor naturale, mirodenii sau alte ierburi aromate.

Meniurile noastre sunt mereu proaspăt gătite, ambalate și transportate în condiții de maximă igienă și siguranță alimentară, prin tot ceea ce facem ne asigurăm să oferim celor mici tot ce este mai bun.

meniu copii

Oferta noastră pentru școli și grădinițe

Meniurile gândite de noi asigură o paletă foarte largă de preparate tocmai pentru a oferi variante multiple de alegere. Aceste meniuri pot avea la bază, de exemplu, legumele sau fructele, iar felurile principale sunt atent gândite tocmai pentru a fi pe placul celor mici.

Exclusiv Catering vă poate oferi soluții atât pentru micul dejun, cât și pentru masa de prânz și desert. Pentru prânz puteți opta pentru preparate cu sau fără carne, fie că ne referim aici la supă sau felul II. Gustarea servită are la bază fructe proaspete și sănătoase sau prăjituri de casă.

Oferta standard pentru școli și grădinițe,

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

meniuri pentru copii

Meniuri ”Party” pentru copii

Știm cât de greu este să-i mulțumești pe copii, mai ales când vine vorba de mâncare.

Dacă e petrecerea copiilor noștri, petrecem la dublu: ne bucurăm și noi, și ei. Pentru aceasta,  am încercat să găsim un echilibru între preparatele preferate de copii și mâncare sănătoasă, gătită încet.
Haideți să le facem pe plac, cu meniuri variate, pe placul lor!

Oferta noastră pentru petrecerile copiilor cuprinde:

Meniu Pizza Party – 19 lei (patru  tipuri de pizza: capricciosa,  prosciutto cotto, quattro formaggi și salami)

Meniu Party – 10 lei (crochete de pui cu susan, cartofi prăjiți, morcobețe, sos tzatziki și o jucărie surpriză)

Platouri asortate de la 29 lei (puteți alege între 17 sortimente de platouri de aperitiv asortate și 2 platouri de prăjituri)

Meniuri personalizate (la cerere realizăm torturi personalizate și alte preparate speciale pentru copii).

Vezi oferta completă aici.