Meniuri gustoase și sănătoase, gândite pentru Pitici Voinici.

Pe lângă activitățile școlare, pentru ca cei mici să aibă energie și bună dispoziție, o atenție sporită trebuie acordată unei alimentații sănătoase.

O ofertă delicioasă, cu preparate care asigură necesarul de nutrienți, este pregătită de Exclusiv Catering & Events.

Cei mici merită tot ce-i mai bun, iar alimentația lor trebuie să reflecte acest lucru. Meniurile noastre pentru ”Școli și Grădinițe” sunt special gândite și verificate de specialiști în nutriție.

Avem peste 19 ani de când gătim bine, ingredientele noastre sunt atent selecționate și nu conțin baze de mâncăruri, prafuri industriale vegeta sau alte arome artificiale, acestea prind gust doar cu ajutorul aromelor naturale, mirodenii sau alte ierburi aromate. Preparatele sunt pregătite în ziua livrării de către un personal calificat, într-un spațiu care respectă toate standardele în domeniu și sunt transportate în condiții de maximă igienă.

meniu copii

Oferta noastră pentru școli și grădinițe.

Meniurile gândite de noi asigură o paletă foarte largă de preparate tocmai pentru a oferi variante multiple de alegere. Aceste meniuri pot avea la bază, de exemplu, legumele sau fructele, iar felurile principale sunt atent gândite tocmai pentru a fi pe placul celor mici.

Exclusiv Catering vă poate oferi soluții atât pentru micul dejun, cât și pentru masa de prânz și gustare. Pentru prânz puteți opta pentru preparate cu sau fără carne, fie că ne referim aici la supă/ciorbă sau la felul principal. Gustarea servită are la bază fructe proaspete și sănătoase sau prăjituri de casă. Cu noi te asiguri că micuțul tău este bine hrănit cât timp este la școală sau la grădiniță.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

meniuri pentru copii

Meniuri ”Party” pentru copii.

Știm cât de greu este să-i mulțumești pe copii, mai ales când vine vorba de mâncare. Dacă e petrecerea copiiilor noștri, petrecem la dublu: ne bucurăm și noi, și ei. Pentru aceasta,  am încercat să găsim un echilibru între preparatele preferate de copii și mâncare sănătoasă, gătită încet. Haideți să le facem pe plac, cu meniuri variate, pe placul lor!

Oferta noastră pentru petrecerile copiilor cuprinde:

Meniu Pizza Party – de la 18 lei (diferite tipuri diferite de pizza, la alegere)

Meniu Party – 10 lei (crochete de pui cu susan, cartofi prăjiți, morcobețe, sos tzatziki și o jucărie surpriză)

Platouri asortate de la 35 lei (puteți alege între 19 sortimente de platouri de aperitiv asortate și 2 platouri de prăjituri)

Meniuri personalizate (la cerere realizăm torturi personalizate și alte preparate speciale pentru copii).

Vezi oferta completă aici.