Preparate speciale de Paște

produse de paste

Timpul tău este prețios, mai ales în perioada Sărbătorilor de Paște. De ce să nu te bucuri de el? Gătim noi pentru tine preparate de calitate, apetisante și bine făcute, pentru un meniu de Paște complet.

Avem cele mai diversificate aperitive reci, poți alege din zece platouri cu sortimente diferite: mediteranean, italian, dulce sau sărat, cu carne sau vegetarian – sunt doar câteva dintre cele pe care ți le oferim. Oferta completă o găsești aici, nu trebuie decat să îl alegi pe cel care ți se potrivește.

oua rosii

După ce ai ales aperitivele, urmează felul principal, pentru a completa masa. Fiind vorba despre masa de Paște, din meniu nu poate lipsi mielul. Avem ciorbă de miel, drob de miel și friptură din pulpă de miel.

Păstrăm tradiția și facem ouă roșii vopsite în coji de ceapă, pască, cozonac, prăjituri de casă și alte bunătăți specifice sărbătorilor.

drob de miel

Așadar, la Exclusiv Catering găsești toate cele de care ai nevoie pentru o masă completă de Paște, fără griji că nu reușești sa le termini sau nu ai timp. Și, daca tot veni vorba de timp, pentru a nu intra în ”febra cumpărăturilor”, îți recomandăm să comanzi din timp produsele preferate.

În plus, livrăm noi, dacă valoarea comenzii este mai mare de 300 de lei.

Comenzi online aici.

Vă așteptăm și vă dorim sărbători frumoase alături de cei dragi!