Alături de tine, cu orice ocazie!

Ai un eveniment și vrei să fie remarcabil? Suntem pregătiți să fim alături de tine la cele mai importante momente din viața ta: aniversări, botezuri, banchete, majorate, onomastici, petreceri tematice sau orice alt eveniment pe care ți-l dorești sau imaginezi. Localizarea centrală, cele două săli spațioase, servirea promptă, calitatea și gustul mâncării, sunt doar câteva atribute care ne recomandă pentru organizarea unui eveniment.

 De asemenea:

  • consiliere în privința meniului de mâncare și a celui de băuturi
  • consiliere în ceea ce privește tematica evenimentului, ținând cont de tipul acestuia și de buget
  • personal calificat (bucătari, ospătari etc.)
  • logistică și echipamente specifice: veselă, mese, scaune, ibize, corturi
  • decorațiuni și aranjamente
  • momente audio-video, DJ, momente artistice

Toate acestea, însoțite de o reală și eficientă comunicare cu clientul, fac din Exclusiv Catering & Events organizatorul perfect al evenimentului tău.

evenimente hugo

Catering pentru evenimente, în orice locație

Fie că alegeți să sărbătoriți un eveniment deosebit într-una din locațiile noastre sau vă gândiți la un party departe de agitația orașului, vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru o petrecere reușită. În plus, vă asigurăm de aceeași calitate impecabilă a serviciilor, indiferent de locație.

Serviciul de catering pentru evenimente a fost gândit cu mulți ani în urmă, fiind practic baza business-ului Exclusiv Catering și dezvoltat de-a lungul anilor, din dorința de adaptabilitate la cerințele clienților și de a răspunde solicitărilor acestora.

Răspundem în cel mai scurt timp, asigurând desfășurarea unui eveniment de excepție, pentru a crea cea mai bună impresie atât clienților noștri, cât și invitaților acestora.

Serviciul de catering include transportul și servirea preparatelor în orice locație solicitată.