Meniuri gustoase și sănătoase, gândite pentru Pitici Voinici

Cei mici merită tot ce-i mai bun, iar alimentația lor trebuie să reflecte acest lucru. Meniurile noastre pentru ”Școli și Grădinițe” sunt special gândite și verificate de specialiști în nutriție tocmai pentru a se asigura că meniurile noastre conțin toate vitaminele de care are nevoie micuțul tău.

Avem peste 10 ani de când gătim bine, ingredientele noastre sunt atent selecționate și nu conțin baze de mâncăruri, prafuri industriale vegeta sau alte arome artificiale, acestea prind gust doar cu ajutorul aromelor naturale, mirodenii sau alte ierburi aromate.

Meniurile noastre sunt mereu proaspăt gătite, ambalate și transportate în condiții de maximă igienă și siguranță alimentară, prin tot ceea ce facem ne asigurăm să oferim celor mici tot ce este mai bun.

Meniu gradinite

Oferta noastră pentru școli și grădinițe

Meniurile gândite de noi asigură o paletă foarte largă de preparate tocmai pentru a oferi variante multiple de alegere. Aceste meniuri pot avea la bază, de exemplu, legumele sau fructele, iar felurile principale sunt atent gândite tocmai pentru a fi pe placul celor mici.

Exclusiv Catering vă poate oferi soluții atât pentru micul dejun, cât și pentru masa de prânz și desert. Pentru prânz puteți opta pentru preparate cu sau fără carne, fie că ne referim aici la supă sau felul II. Gustarea servită are la bază fructe proaspete și sănătoase sau prăjituri de casă.

Pentru petreceri organizate, MENIUL PARTY este cea mai bună soluție pentru o zi memorabilă. Asigurăm aperitive pentru copii, torturi personalizate, pizza, sucuri naturale și deserturi, toate la prețuri foarte atractive. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.