Catering pentru sistemul sanitar!

De curând, un nou serviciu și-a făcut loc în familia Exclusiv Catering&Events. Acum putem să punem la dispoziție serviciul de preparare și livrare al hranei, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.

Zi de zi, în colaborare cu partenerii noștri pregătim meniuri speciale, sănătoase și echilibrate (mic dejun, prânz și cină), ținând cont de indicațiile primite și respectând cu strictețe, regimul medical impus de anumite afecțiuni.

Dispunem de un nou sistem de servire al mesei, care, în momentul de față, este cel mai modern de pe piață, similar cu cel al spitalelor din Uniunea Europeană.

Prin această tavă specială ne asigurăm nu numai că hrana ajunge la fiecare pacient la cea mai bună calitate, ci și în siguranță deplină din punct de vedere alimentar și sanitar.

Acest sistem constă într-o tavă compactă, izotermă, compusă din două părți (două tăvi izoterme), cu 5 compartimente speciale. După folosire tăvile sunt spălate într-o masină performantă care le și dezinfectează.

Masa este servită caldă, prin acest sistem se elimină pierderea temperaturii în timplul transportului și a manipulării.

 

Cere oferta

Pentru oferte de catering pentru sistemul sanitar, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim.

Nume Prenume (*)

Email (*)

Telefon (*)

Subiect

Mesaj

Dacă doriți să obțineți orice fel de informații suplimentare în legatură cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la:

B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 128-130 (vis-a-vis de BRD Mărăști, alee comună cu sediul RATUC )
T./F.: 0264.453.141, 0264.597.097
M: 0756.222.444
E: office@exclusivcatering.ro, vanzari@exclusivcatering.ro