Masa de prânz, în fiecare zi. Catering la locul de muncă.

Încă de la început am înțeles cât de importantă este masa de prânz proaspăt gătită și servită. În ton cu tendințele actuale, vă oferim o alternativă comodă și economică la sandwich-ul de acasă sau la masa de prânz luată în oraș: catering la locul de muncă.
Vă oferim posibilitatea să aveți parte de o masă de prânz completă, livrată direct la locul de muncă și să economisiți atât timp, cât și bani.
Meniul oferit este diversificat, ingredientele alese sunt întotdeauna proaspete, iar prepararea lor se face respectând cele mai stricte condiții de igienă. Alege meniul preferat de aici și bucură-te de o masă de prânz livrată direct la tine.

Pentru detalii, contactează-ne la: office@exclusivcatering.ro sau 0264.453.141

BANNERE WEBSITE EXCLUSIV (2050 × 600 px)

Ai comandat, iar noi livrăm la locația aleasă

Diversificarea meniurilor și multitudinea de produse este un atu al nostru la care ținem foarte mult. Noi, Exclusiv Catering& Events, vă oferim o masă de prânz completă, echilibrată și sănătoasă, livrată zi de zi la locul de muncă. Pentru a asigura un meniu cât mai bogat și variat, în fiecare zi de Marți vom comunica meniul de masă de prânz pentru săptămâna următoare.

Comenzile vor fi preluate pănă în ziua de Joi a săptămânii în curs – ora 14.00, pentru săptămâna următoare. Modificările ulterioare de comandă se pot transmite până la ora 14.00, în ziua anterioară livrării mesei.

Modalitatea și ora de livrare a mesei se stabilește de comun acord cu clientul.

Cere oferta

Pentru oferte de catering, oferte personalizate individuale sau de grup, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim.

  Nume Prenume (*)

  Email (*)

  Telefon (*)

  Subiect

  Numar de persoane

  Mesaj


  Dacă doriți să obțineți orice fel de informații despre masa de prânz, catering, organizarea unui eveniment, ne puteți contacta la datele de mai jos:

  B-dul Muncii, nr. 217-219
  T./F.: 0264.453.141, 0372.899.109
  M: 0756.222.444 
  E: office@exclusivcatering.rovanzari@exclusivcatering.ro