salata de oua umplute

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, dar și cea mai aglomerată. Trebuie să te gândești la decorațiuni, cadouri, locație și, mai ales, preparate: ce meniu alegi pentru sărbători? Mergi pe varianta clasică cu produse tradiționale sau vrei să-ți impresionezi musafirii cu ceva nou? Vei reuși să le pregătești pe toate la timp?
Suntem din nou aici, alături de tine, ca în fiecare an, cu o ofertă bogată care cuprinde atât produse tradiționale, cât și produse noi, din bucătăria internațională.

De exemplu, la aperitiv poți alege ”Platoul tradițional” care conține caltaboși, cârnați, tobă de porc, brânză telemea, jumări, slănină, măsline, roșii cherry și ceapă roșie.

platou traditional

 

După aperitiv poți încerca piftia de porc, salata de ouă umplute sau sărmăluțele cu carne, atent învelite în frunze de varză murată.

sarmale cu carne

 

Pentru desert îți recomandăm plăcinta franțuzească cu mere, diverse specialități de cheesecake sau tradiționalul ”Baigli” cu mac sau nucă.

cozonac

 

  • Comenzile se preiau până Joi, 22.12.2016, ora 14.00
  • Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei
  • Comenzile până în 300 lei se livrează cu taxi sau se pot ridica de la sediul firmei.

Suntem alături de tine cu orice ocazie!

Poți comanda online preparatele pentru masa de sărbători sau telefon la 0756.222.444.

Îți stăm la dispoziție și pentru organizarea de evenimente private sau corporate, cum ar fi Christmas Party sau Microrevelion. Vezi oferta completă.

Te așteptăm cu drag!