Cu toţii aşteptăm sărbătorile de iarnă! Ne gândim deja la bucatele de pe masă, la mirosul de cozonaci, la vinul fiert cu scorţişoară, la împodobirea bradului şi la primirea colindătorilor.

Crăciunul are magia lui …ne face…mai buni! Şi asta pentru că ne petrecem timpul în jurul mesei de sărbătoare alături de cei dragi, de familie, de prieteni.

Timpul este scurt! De ce să nu te bucuri de el? Poţi scăpa de multele ore petrecute în bucătărie sau de aglomeraţia din supermarket.

Ca în fiecare an, Exclusiv Catering e alături de tine cu preparate pentru toate gusturile. Poţi alege să mergi pe varianta tradiţională sau poţi să-ţi impresionezi musafirii alegând produse din bucătăria internaţională.

În topul preferinţelor în această perioadă sunt produsele tradiţionale, Piftia, Sărmăluţele, Salata de Boeuf si de vinete sau un Platou Tradiţional, cu de toate…caltaboşi, cârnaţi, tobă de porc etc, preparate ca la “mama acasă”.

                     

Gustul prăjiturilor noastre făcute doar din ingrediente naturale, te vor duce mai mult ca orice cu gândul la copilărie şi la căldura familiei şi a vacanţelor petrecute la bunici.

        

Comandă aici preparatele speciale de sărbătoare, iar noi le livrăm oriunde doreşti!

Comenzile se preiau telefonic până vineri, 21 decembrie, ora 16 şi online până sâmbătă, 22 decembrie, ora 16. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 lei, transportul este gratuit. Comenzile de până în 300 lei se livrează cu o taxă de transport de 15 lei sau se pot ridica de la sediu.

Pentru detalii şi comenzi te rugăm să ne contactezi la: 0264-453141, 0756-222444 sau vanzari@exclusivcatering.ro.

Te aşteptăm!